Autoverzekering vergelijken is bij de besparingsmachine onafhankelijk, betrouwbaar en gemakkelijk!

Autoverzekering Vergelijken

Autoverzekering vergelijken bij De Besparingsmachine is onafhankelijk en betrouwbaar. Onze vergelijker maakt een vergelijking aan de hand van de door jou ingevoerde gegevens. Je autoverzekering vergelijking is daarom honderd procent onafhankelijk en betrouwbaar, de autoverzekering vergelijker vergelijkt namelijk ontzettend veel Nederlandse verzekeraars.

Je autoverzekering vergelijken doe je helemaal zelfstandig, De Besparingsmachine kan je echter niet adviseren of bemiddelen in een tot stand koming van een verzekering. Wil je na het vergelijken een verzekering afsluiten? Dan kun je eenvoudig vanuit de autoverzekering vergelijker doorklikken naar de website van de desbetreffende autoverzekeraar.

Een autoverzekering vergelijken? De autoverzekeraar bepaalt de premie van je autoverzekering aan de volgende criteria:

  • De woonplaats van de verzekeringsnemer, de postcode wordt gevraagd.
  • Het aantal schadevrije jaren van de verzekeringsnemer.
  • Het aantal verwachte kilometers dat je gaat rijden per jaar, al wordt hier vandaag de dag niet veel rekening mee gehouden in premie, sommige verzekeraars vragen het toch nog.
  • Uiteraard de leeftijd van de verzekeringsnemer, senioren en jongeren betalen bij een aantal maatschappijen een stevige toeslag boven op de basispremie.
  • De oorspronkelijke cataloguswaarde of dagwaarde van de verzekerde auto.
  • Sommige verzekeringsmaatschappijen houden rekening met de premie als jij bepaalde veiligheidsmaatregelen neemt, bijvoorbeeld een Alarm Klasse 3.
  • Accessoires in de auto, denk hierbij aan radio, multimedia, subwoofers en noem allemaal maar op.

Met bovenstaande gegevens kun je een autoverzekering vergelijken via De Besparingsmachine. Je auto verzekeren doe je bij de verzekeringsmaatschappij, je autoverzekering vergelijken doe je via De Besparingsmachine.

Iedereen met een auto in Nederland moet een standaard WA-autoverzekering afsluiten. WA-Verzekering staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. En dat is verplicht in Nederland. Alleen, er zijn ontzettend veel verschillende autoverzekeringen. Dat maakt het vaak lastig te bepalen welke autoverzekering voor jou het beste is. Gelukkig kun je via onze onafhankelijke vergelijker het voordeligste aanbod bekijken, afgestemd op jouw ingevoerde gegevens .

Heb je al een autoverzekering? Dan is het nog steeds nuttig om rond te kijken voor een andere verzekering. Vaak als je lange tijd bij dezelfde autoverzekeraar zit, past de verzekering niet meer bij jouw auto. De kans is groot dat het een stuk goedkoper kan! Bijvoorbeeld een andere dekking, goedkopere maatschappij of andere modules. De keuze is aan jou!

Autoverzekering vergelijken via de Besparingsmachine

Autoverzekeringen vergelijken doe je via de Besparingsmachine100% onafhankelijk. Wij werken namelijk samen met een softwarebedrijf die onafhankelijke software heeft gemaakt. Op die manier kunnen we jou altijd de beste deals bieden. Via deze software kun je  bijna 40 autoverzekeraars op zowel prijs als kwaliteit vergelijken. Zo vind je eenvoudig de autoverzekering die perfect bij jou past via de Besparingsmachine!

Autoverzekering Vergelijken = Geld Besparen!

De Besparingsmachine wil zo transparant en onafhankelijk mogelijk zijn en blijven. Dit is een van de redenen dat wij niet adviseren of ondersteuning bieden bij het vergelijken of afsluiten van financiele producten.

Veelgestelde vragen over de autoverzekering en het vergelijken van de autoverzekering en overstappen van autoverzekering.

Het aantal opgebouwde schadevrije jaren staat vermeld op het polisblad van je autoverzekering. Het kan natuurlijk zijn dat je deze in de loop der tijd bent verloren. Je kunt dan inloggen op de website van je huidige verzekeraar, vaak staat het onder het kopje “mijn verzekeringen”. Mocht dit niet werken kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van de autoverzekeraar waar je je oude of huidige auto verzekert hebt. Heb je net je rijbewijs? Dan heb je nog geen schadevrije jaren, helaas.

Ben je in het bezit geweest of in het bezit van een leaseauto? Vraag dan een leaseverklaring aan bij je huidige leasemaatschappij. Deze schadevrije jaren kun je gewoon gebruiken bij het afsluiten van een verzekering.

De meldcode van je auto of toekomstige auto bestaat uit de laatste vier cijfers van het identificatienummer van je auto, namelijk het chassisnummer. Deze heb je nodig bij het afsluiten van je autoverzekering. De autoverzekeraar heeft deze meldcode samen met je kenteken nodig om de verzekering aan te melden bij de overheid. Zo kan de politie op straat controleren of auto’s ook verzekerd zijn.

Meldcode Autoverzekering voor besparingsmachine

Je moet je autoverzekering zelf opzeggen als je wilt overstappen naar een nieuwe autoverzekering. Na de contractvervaldatum van het eerste jaar van je huidige autoverzekering kun je meestal dagelijks opzeggen. Je kunt het contract in het eerste jaar dus niet tussentijds opzeggen. Als de auto verkocht is maakt dat natuurlijk een uitzondering. Na de eerste verlenging van je autoverzekering, kun je dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Er zijn overigens ook autoverzekeraars die geen contract van een jaar hanteren. In sommige gevallen kun je je autoverzekering per direct opzeggen.

De premie van een autoverzekering is afhankelijk van meerdere factoren. Niet alleen je leeftijd en schadeverleden zijn variabelen, maar ook je woonplaats en het merk van je auto. Als je autoverzekeringen vergelijkt, dan geef je ook het aantal kilometers op dat je per jaar verwacht te rijden. Maar voor sommige verzekeraars speelt dat helemaal geen rol. Probeer dit hierboven uit en bekijk de polis wat er over geschreven wordt. Je kunt natuurlijk altijd bekijken wat je over vorige jaren hebt gereden.

In Nederland ben je als autobezitter verplicht een WA verzekering af te sluiten. De eerste dekking en de eenvoudigste dekking is de WA Verzekering, deze vergoed alleen schade veroorzaakt aan anderen.

WA beperkt casco is een aanvulling op je WA verzekering. Naast schade aan anderen is ook bepaalde schade aan je eigen auto gedekt. Het gaat dan wel alleen om schade die je niet zelf hebt veroorzaakt, maar waar ook geen andere bestuurder verantwoordelijk voor is. Denk bijvoorbeeld aan schade door brand, diefstal of storm.

Met volledig casco, in de volksmond ook wel all risk autoverzekering genoemd, is eigenlijk alle schade aan je auto gedekt. Naast schade aan anderen en schade buiten jouw schuld om, is ook schade die je zelf veroorzaakt gedekt.

Recente berichten omtrent de autoverzekering

Like onze Facebookpagina en blijf Up-To-Date!
Neem contact op met de Besparingsmachine voor vragen! Of klik op de chat-knop rechts!

Let op! Je kunt geen contact opnemen met de klantenservice met vragen of adviesvragen over Financiele producten zoals Verzekeringen en Hypotheken.